آشنایی با دفتر امور اقتصادی دانش‎بنیان

آشنایی با دفتر امور اقتصادی دانش بنیان

شاخص هایی برای تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان

شاخص های عمومی

* حداقل دو سوم از اعضای هیات مدیره شرکت، حداقل دو مورد از شرایط ذیل را احراز کنند:

1. حداقل دارای مدرک کارشناسی باشند
  2. حداقل سه سال سابقه فعالیت کاری یا علمی در حوزه فعالیت شرکت یا سابقه مدیریتی داشته باشند.
  3. حداقل یک اختراع ثبت شده ارزیابی شده داخلی یا یک اختراع بین المللی مرتبط با حوزه کاری شرکت داشته باشند.
  4. نیمی از درآمد ناشی از فروش محصولات و خدمات دانش بنیان از طریق قرارداد باشد. (به استثنای شرکت هایی که در مرحله تجاری سازی اولین کالای دانش بنیان هستند، مشروط بر آنکه دارای تولید پایلوت موفق همراه با استاندارد و دارای بازار مطمئن یا اعلام نیاز معتبر همراه با قرارداد تولید کالا باشد.)
  5. سابقه بیمه پرداختی برای حداقل سه نفر از کارکنان تمام وقت شرکت، حداقل شش ماه باشد.
  6. عدم سوء سابقه و تخلفات مکرر در انجام تعهدات قبلی با وجود امکان انجام تعهدات

شاخص های تشخیص شرکت های دانش بنیان به دو دسته شاخص های عمومی و اختصاصی تقسیم می شوند. شرکت های متقاضی باید علاوه بر شاخص های عمومی، شرایط مشخص شده در یکی از سه شاخص های اختصاصی را نیز احراز کنند.

نظر شما :