دعوت به اولین ماه بازار

ثبت نام متقاضی

دعوت به اولین ماه بازار

(۱/۹۸)

با توجه به تغییر سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی از آموزشی-پژوهشی به دانشگاه کارآفرین و حل مسئله و در راستای اهداف سرای نوآوری انرژی و مواد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، جهت تقویت پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه و بهره گیری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در کشور و تغییر و تحولات بنیادی در ساختار نظام آموزشی و دانشگاهی، در نظر است نشست‌هایی بصورت ماهیانه (ماه بازار) با کارآفرینان موفق با ذکر: چالش‌های موجود، مراحل طی شده و دستاوردهای حاصله برای دانشجویان و اساتید محترم کلیه رشته‌های تحصیلی برگزار گردد بدیهی است با بیان تجربیات حاصله توسط کارآفرینان فضای لازم جهت حل مشکلات فراروی کشور بویژه در زمینه اشتغال فارغ التحصیلان از یک طرف و رفع معضلات صنعت کشور که با ارتباط مناسب با دانشگاه و اساتید می‌باشد فراهم گردد. اعتقاد راسخ داریم با تکمیل فرم نظرسنجی در پایان هر ماه بازار توسط شما مدعوین محترم ما را در هر چه برگزاری بهتر نشست‌ها یاری می نمائید.

اولین سخنران

عنوان

تاریخ سخنرانی

زمان سخنرانی

آقای مهندس بیات

مدیرعامل شرکت پارس سوئیچ

۹۸/۰۲/۰۸

۱۴ الی ۱۶ عصر

مکان سخنرانی

شهرک غرب، میدان صنعت، بلوار دادمان، خیابان شفق نبش خیابان فجر، سرای نوآوری انرژی و مواد

لذا بدینوسیله به اطلاع کلیه اساتید محترم، دانشجویان و علاقه مندان می‌رساند، جهت ثبت نام در این نشست، به آدرس سایت Plan.azad.ac.ir مراجعه و یا از طریق شماره تلفن ۸۳۸۴۳۴۲۶ با سرکار خانم دبستانی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است با توجه به ظرفیت محدود فضا، اولویت با افرادی است که زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. ضمناً در انتهای نشست برنامه پرسش و پاسخ نیز خواهیم داشت.

دبیرخانه سرای نوآوری انرژی و مواد

نظر شما :